vrijdag 4 mei 2012

Review lipsmackers

De Fanta lipsmacker is een super goede lipsmacker met een heerlijke geur, een genot voor je lippen. Hij maakt je lippen zacht, soepel en geeft ze een fantastisch, onweerstaanbare geur. Hij zit een een handige huls die niet al de groot is en wanneer je hem omhoog draait breekt ie niet snel af. De geur ruikt zeker naar Fanta maar wel met een overheersing van sinaasappel en iets minder zoet. Hij is verkrijgbaar bij de Primarkt en ook op een aantal online websites.
Fanta lipsmacker €2,50


De Sprite lipsmacker heeft een heerlijke frisse geur, hij geeft je echt een zomers gevoel. Hij heeft niet echt een uitdagende kleur als je hem in het huls ziet maar hij is zeker het testen waard. Hij maakt net als de Fanta lipsmacker je lippen zacht, soepel en geeft ze een fantastische, onweerstaanbare geur. De Sprite lipsmacker is verkrijgbaar bij de primarkt en op een aantal online websites.
Sprite lipsmacker €2,50


De coca cola lipsmacker kan je wel opvreten nouja moet je niet hoor want daar zijn ze niet voor maar hij ruikt naar puur coca cola. Hij heeft een bruinige kleur waardoor het er vrij uitdagend uitziet, je krijgt echt zo'n drang van: "mmm hoe zal die nou ruiken en voelen op mijn lippen" dat wil je toch!! een uitdagende lipsmacker is nooit verkeerd. Deze lipsmacker is net als de ander verkrijgbaar bij de primarkt en op een aantal online websites.
Coca cola lipsmacker €2,50


Dit waren de 3 drank lipsmackers, het zijn zeker aanraders en je hoeft niet telkens naar een andere winkel de rijden omdat je meerdere wilt.







Gr. BeautyBallon


                                                            

Geen opmerkingen:

Een reactie posten